Συζήτηση με θέμα 1 χρόνο πανδημία.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ – Η Ένωση Συλλόγων Γονέων μαθητών Δήμου Ηρακλείου σας καλεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 7μμ σε Συζήτηση με θέμα : «1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»
Λινκ :
https://us02web.zoom.us/j/83313370028?pwd=NWFFN3lVM2ZsdnJRajl0U1JSMWVKUT09

Αν δε μπορείτε να συνδεθείτε με το παραπάνω λινκ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
https://zoom.us/join
και να εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία:
Meeting ID: 833 1337 0028
Passcode: 1111

ΔΣ Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΑ (6946945358)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (6944198182)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΡΩΜΑΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ (6983011012)

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ (6977635572)

ΜΕΛΗ:

ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ(6936861543)

ΣΤΑΘΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (6944266753)

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε με την πρόεδρο είτε με την ταμία.Ευχαριστούμε πολύ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας καλεί στη Γενική συνέλευση του η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:30 Η αίθουσα στην οποία θα πρέπει να συνδεθείτε είναι: https://minedu-primary.webex.com/meet/elemaragka Το ΔΣ του Συλλόγου

Ενημέρωση προς τους γονείς σχετικά με την χθεσινή μας συνάντηση.

Χτες στο προαύλιο του σχολείου έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση μεταξύ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τους γονείς.

Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε για  τα θέματα που απασχολούν τα παιδιά μας και τα θέματα που έχει το σχολείο.

Ενημερώθηκαν οι γονείς για μια συνάντηση που είχαμε στον κύριο Αναστασάκη για τα κτηριακά θέματα που έχει το σχολείο μας.Επίσης ενημερώθηκαν για την συνδρομή του συλλογου μας η οποία ανέρχεται στα 10 €.

Μετά από δικό σας αίτημα βρεθήκαμε σήμερα στο γραφείο του κυρίου Παυλίδη έτσι ώστε να δούμε τι θα γίνει με την ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές και με τις απουσίες που πήραν κάποια παιδιά στις καταλήψεις.

Σχετικά με το Πρώτο Θέμα και με την ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές ενημερωθήκαμε ότι περιμένουν να φτιαχτεί  το τελικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορέσουν και οι καθηγητές να δουν τις ώρες που Θα μπορέσουν να σας δεχτούν. Υπολογίζεται ότι η πρώτη ενημέρωση θα γίνει αρχές του Δεκέμβρη.
Όσο αφορά τις απουσίες σχετικά με τις καταλήψεις ενημερωθήκαμε ότι καλύπτονται από τη διαδικασία αναπλήρωσης χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Καλό σας απόγευμα.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ .

Καλησπέρα σε όλους.Θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από όλους αλλά είχαμε πρόβλημα με τη σελίδα και με τη βοήθεια του κ.Παυλιδη το επιλύσαμε σήμερα.

1. Εχουμε ξεκινήσει  διαδικασίες για κάποια θέματα κτηριακά του σχολείου και μέσα στη βδομάδα πιστεύω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να παρευρεθούμε στο δήμο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.
2. Έχουμε κάποια θέματα συμπεριφοράς παιδιών και φέτος ήρθαν να προστεθούν και αρκετά παιδιά από την πρώτη. Κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να δούμε πως θα κυλήσει η φετινή χρονιά ομαλά.

3. Θα θέλαμε την συμπαράσταση των γονιών και όχι να είναι απέναντί μας κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι στο σχολείο.

4. Εκλογές βάσει νόμου γίνονται κάθε δύο χρόνια και επειδή κάναμε πέρυσι φέτος από την καταλαβαίνετε δε γίνεται να ξαναγίνουν. Μέσα στις επόμενες μέρες προσπαθούμε να γίνει μία συνάντηση στο προαύλιο του σχολείου απόγευμα πάντα έτσι ώστε να μαζευτούμε όλοι γονείς και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλύτερο των παιδιών μας.Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη συνάντηση μας.

Ευχομαστε καλο βράδυ και καλο Σαββατοκύριακο σε όλους.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Εκλογες Συλλογου Γονεων και κηδεμονων.

Τελευταία συνάντηση για εκλογές νέου ΔΣ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 Στο χώρο του σχολείου.Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.