Αρχείο μηνός Αύγουστος 2021

Επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021

Ενημερώνουμε τους μαθητές μας ότι οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για τα μαθήματα στα οποία έχουν παραπεμφθεί θα πραγματοποιηθεί από 2 έως και 7 Σεπτεμβρίου 2021.
Για να δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των εξετάσεων ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.
Οι μαθητές οφείλουν:
# να προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15
# να μας προσκομίσουν υπογεγραμμένη τη Δήλωση αποτελέσματος Self-Τest.
Επίσης στο πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου είναι αναρτημένο το πρόγραμμα και οι καταστάσεις με τους μαθητές και τα μαθήματα στα οποία παραπέμπονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, καθώς και η εξεταστέα ύλη.

Συμμετοχή καθηγητής μας ως μέντορας της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας Χημείας

Ο καθηγητής του σχολείου μας κος Γεώργιος Μελιδωνέας συμμετείχε ως μέντορας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την Ολυμπιακή ομάδα Χημείας. Σε άρθρο της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” με τίτλο “Με άρωμα Κρήτης η Ολυμπιάδα Χημείας” αναφέρεται:
“Άρωμα” Κρήτης είχε η 53η Ολυμπιάδα Χημείας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω πανδημίας.
Συμμετείχε, όπως είχε γράψει η «Π» ο απόφοιτος του Λυκείου Βιάννου, Δημήτρης Στυλιανάκης, ενώ μέντορας ήταν ο κ. Γεώργιος Μελιδωνέας, από το Ηράκλειο, καθηγητής Χημείας στο 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.
Ο κ. Μελιδωνέας αναφέρει στην «Π» πως φέτος η χώρα μας είχε πολύ πετυχημένη πορεία στην Ολυμπιάδα και τονίζει πως ακόμα και όσοι δεν κατέκτησαν νέες διακρίσεις και μόνο το γεγονός ότι έφτασαν ως εκεί είναι πολύ σημαντικό.

Για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.