Αρχείο μηνός Σεπτέμβριος 2021

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 – Επαναλειτουργία σχολείου

Ενημερώνουμε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, ότι την Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα επαναλειτουργήσει το σχολείο μας μετά από απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ηρακλείου. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κτίριο του σχολείου μας από κλιμάκιο του Δήμου Ηρακλείου και εμπειρογνώμονες της Πολιτικής Προστασίας από την Αθήνα και κρίθηκε κατάλληλο για την λειτουργία του.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1OeQ0OGlYim08I_m0TyP1B2RuJYoyD_pd/view?usp=sharing

Οι μαθητές οφείλουν να φέρουν μαζί τους τη σχολική κάρτα δήλωσης αποτελέσματος self-test (υπογεγραμμένη από το γονέα με ορθή ημερομηνία, χωρίς μουτζούρες και να αναγράφεται ο κωδικός από τη δήλωση στην ειδική πλατφόρμα) ή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

PREETI language: 2η κινητικότητα Erasmus+

Το χρονικό διάστημα από 26 Σεπτ. έως 2 Οκτ. 2021 πραγματοποιείται στην πόλη Suceava της Ρουμανίας, η 2η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “PREETI language”. Πρόκειται να συναντηθούν καθηγητές΄΄ και μαθητές από τα σχολεία του προγράμματος από Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία & Ιταλία.
Το σχολείο μας συμμετέχει επίσης και στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “From Local to Global Environmental Awareness” για το οποίο προγραμματίζεται η 1η κινητικότητα στην Πολωνία να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων, Δευτέρα 20 Σεπτ. στις 6:00μμ

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας ότι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Γυμνασίων, την ισχύουσα νομοθεσία (φοίτηση-απουσίες, μαθήματα, βαθμολογίες κα.), τον τρόπο λειτουργίας των Τμημάτων Ένταξης, τις δράσεις & τα προγράμματα (Erasmus+, Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κα.) που λειτουργούν στο σχολείο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο γυμναστήριο του σχολείου μας και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως με χρήση της αίθουσας WEBEX του διευθυντή. Σας εφιστούμε όμως την προσοχή, ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των επισκεπτών στο Webex έως 100 άτομα.

Στις 13 Σεπτ. – Έναρξη διδακτικού έτους & Αγιασμός

Καλούνται οι μαθητές μας να προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:15 το πρωί.
Αρχικά θα γίνει η κατανομή τους στα τμήματα και θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος Αγιασμός για μια καλή & ευλογημένη σχολική χρονιά.
Οι μαθητές προσέρχονται:
1) με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με βεβαίωση νόσησης ή με υπογεγραμμένη από τον γονέα τη ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ COVID19 του/της κάθε μαθητή/μαθήτριας &
2) φορούν τη ΜΑΣΚΑ (απλή χειρουργική ή υφασμάτινη με κατάλληλες προδιαγραφές) σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες από την Υπουργική απόφαση ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΔΩ.

Αποτελέσματα εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021

Ενημερώνουμε του μαθητές μας, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί και συμμετείχαν στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, ότι τα αποτελέσματα θα είναι αναρτημένα στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου από την Παρασκευή 10/9/2021.