Αρχείο μηνός Ιούλιος 2022

Αποτελέσματα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας  τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.) εξεταστικής περιόδου 2022, για την πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, που πραγματοποιήθηκαν στις 27,28,29 και 30 Ιουνίου 2022.

Μέχρι την έκδοση και τη χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής είναι δυνατόν να χορηγούνται στους επιτυχόντες, από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών εξετάσεων https://kpp-mis.cti.gr/kppmis/login σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας που θα ισχύουν μέχρι την έκδοση των πιστοποιητικών.

Στο σχολείο μας έχουν πιστοποιηθεί τα δύο εργαστήρια Πληροφορικής ως Εξεταστικά Κέντρα του Κ.Π.Π.

Δια βίου μάθηση – Δημ. Μουδατσάκης, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης στα 88 του.

Η Διεύθυνση και Ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας συγχαίρουν τον συντοπίτη μας κο Δημήτρη Μουδατσάκη, συνταξιούχο τυπογράφο και πατέρα της καθηγήτριας μας Ειρήνης Μουδατσάκη, για την απόκτηση του πτυχίου του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η ηλικίας του δεν στάθηκε εμπόδιο στο να μαθητεύσει στο Εσπερινό Λύκειο Ηρακλείου, οπότε και το 2018 συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στις 20 Ιουλίου 2022, ορκίζεται ως πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η πορεία της ζωής του είναι παράδειγμα για όλους μας και κυρίως για τους μαθητές μας. Μας εμπνέει και είναι τρανή απόδειξη ότι εάν έχεις “δίψα” για μάθηση, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν μπορεί να σε περιορίσει.

Διαβάστε τη συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ“.

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου το καλοκαίρι

Ενημερώνουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους:

  • Όσοι μαθητές της Γ΄ τάξης έχουν αμελήσει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή για την επιλογή λυκείου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ, η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59. https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/
  • Για τους μαθητές που παραπέμφθηκαν στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα και η εξεταστέα ύλη έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
  • Τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του σχολείου.