Λειτουργία σχολείου μετά το Πάσχα

Ενημερώνουμε τους μαθητές μας και τους γονείς / κηδεμόνες τους, ότι βάσει της ΠΝΠ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 24343 από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως και 10 Μαΐου συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση:
1) με την ασύγχρονη μέθοδο με χρήση της πλατφόρμας eclass και
2) με τη σύγχρονη μέθοδο με τη χρήση της πλατφόρμας webex. Για τα προγράμματα τηλε-μαθημάτων επιλέξτε την αντίστοιχη ημερομηνία:
# της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020

Βάσει του διαγγέλματος του πρωθυπουργού ότι θα επιστρέψουν οι μαθητές γυμνασίου στις 18 Μαΐου, καθίσταται ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συμμετοχή των μαθητών τόσο στην ασύγχρονη όσο και στη σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης. Επίσης μετά την πρώτη εφαρμογή της εξ αποστάσεως, όπου πραγματοποιούνταν επαναλήψεις, στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι δυνατόν να προχωρήσουν οι εκπαιδευτικοί σε παράδοση νέας ύλης.

Ακόμη, συνιστούμε προς αποφυγή παραπληροφόρησης και αγχωτικών καταστάσεων, να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε υπουργική απόφαση, έγκαιρα και έγκυρα από τα email που σας αποστέλλουμε, από τον παρόντα ιστότοπο, της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου και του Υ.ΠΑΙ.Θ. Αποφύγετε πληροφόρηση από ιστότοπους και δελτία ειδήσεων με πιθανές “διαρροές” ή/και “αποκλειστικές” πληροφορίες.