ΝΕΟ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2022

Αγαπητοί φίλοι /γονείς,

Στις 21/1/2022 στο χώρο του σχολείου μας( 12ο Γυμνάσιο) πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων. Στη συζήτηση συμμετείχαν τόσο ο Διευθυντής όσο και η Υποδιευθύντρια με ενημέρωση για την καθημερινότητα των μαθημάτων, το επικείμενο πρόγραμμα ERASMUS αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα των γονέων.

Στις εκλογές που ακολούθησαν , προέκυψε νέο Δ.Σ. , το οποίο έπειτα από συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Κουτσαυτάκης Πολύδωρος

Αντιπρόεδρος: Μαραγκάκη Ελευθερία

Γραμματέας : Μηλαθιανάκη Ζέτα

Ταμίας: Νεονάκη Κατερίνα

Μέλος: Μαστοράκης Γεώργιος

Μέλος: Διακαντώνη Σοφία

Μέλος: Συμιανάκη Ειρήνη

Αν. μέλος: Κουτσάκη Ελευθερία

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για τη συμμετοχή και την προσφορά τους στις δράσεις του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος θεσμός μέσα από τον οποίο, το σχολείο (Διεύθυνση και Εκπαιδευτικό Προσωπικό) και οι γονείς μπορούν να συνεργαστούν για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης-προόδου των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας επιδείξατε. Θα είμαστε σε τακτική επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στο σχολείο και στα παιδιά μας και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καθ’ όλη τη θητεία μας, θα έχουμε ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Ως νέο Δ.Σ. θα μοιραστούμε σύντομα τις ιδέες μας για τα επόμενα “βήματα” του Συλλόγου και είμαστε πάντα δεκτικοί να συζητήσουμε διάφορες προτάσεις ή εισηγήσεις σας. Ανακοινώσεις και νέα του Συλλόγου Γονέων θα βρίσκετε στη σελίδα μας http://12gym-irakl.ira.sch.gr/ στο πεδίο σύλλογος Γονέων , επικοινωνία στο τηλέφωνο του Προέδρου 6973339108 και σύντομα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *