10-14 Οκτ. 2022 Φιλοξενία στα πλαίσια Erasmus+ “From Local to Global Environmental Awareness”

Την εβδομάδα 10-14 Οκτωβρίου 2022 φιλοξενούμε στο σχολείο μας τους εταίρους μας (10 καθηγητές & 20 μαθητές) από σχολεία Πολωνίας, Ρουμανίας, Τουρκίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας. Το θέμα της παρούσας κινητικότητας είναι “Plastic pollution in the Mediterranean του Erasmus+ προγράμματος “From Local to Global Environmental Awareness.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 9:00πμ. θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου η τελετή έναρξης. Η Live μετάδοση πραγματοποιείται από το κανάλι μας στο youtube. Κάντε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε ζωντανά

Κατά τη διάρκεια της κινητικότητας θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις ευαισθητοποίησης για τα προβλήματα που δημιουργεί η αλόγιστη χρήση του πλαστικού και τα πλαστικά απορρίμματα, καθώς και προτάσεις μείωσης των πλαστικών. Επίσης εργαστήρια επαναχρησιμοποίησης πλαστικών απορριμμάτων.

Ευχαριστούμε τους παρακάτω φορείς, για τη συνεργασία και τη συνδρομή τους στη διοργάνωση των εκδηλώσεων:
# Την Περιφέρεια Κρήτης
# Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) και το Ενυδρείο Κρήτης – CretAquarium
# το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας
# τα Μαθητικά Συμβούλια του σχολείου μας
# τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσαμπά “Γιώργος Σεφέρης” για την προσφορά των δεκατιανών
# την εταιρία “Cretan Olive Mill – Αμπαντάκης ΑΕΕΒΕ” για τα δώρα προς τους φιλοξενούμενους μας
# την καθηγήτρια μας Μαρία Χρονάκη για την ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο στη νήσο Σπιναλόγκα.

Ωστόσο για να μπορούμε στο σχολείο μας να υλοποιούμε την δεύτερη φιλοξενία των εταίρων των προγραμμάτων Erasmus+ που συμμετέχουμε, οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αγόγγυστη εργασία της παιδαγωγικής ομάδας Erasmus+ του σχολείου μας και τη συμπαράσταση & στήριξη των οικογενειών των μαθητών μας.