Περιβαλλοντική δράση: “Ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών PET”

Με τη λήξη του διδακτικού έτους, ολοκληρώθηκε στο σχολείο μας η Περιβαλλοντική δράση η οποία είχε ως κύριο στόχο τη συλλογή και τελικά την Ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, οι μαθητές/τριες συγκέντρωναν τα πλαστικά μπουκάλια (τύπου PET) που χρησιμοποιούσαν στο σχολείο. Σήμερα παραδίδουμε στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου 26 μεγάλες σακούλες με πλαστικά μπουκάλια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στη δράση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους/στις μαθητές/τριες:  Γιανναδάκη Αντωνία, Ρεμιδιανάκη Μαρία, Καλομοίρη Γιώργο, Καναβάκη Αντώνη, Μυσιρλή Γιάννη, Συλλιγνάκη Στέλλα, Φαρσαράκη Ελευθερία, Χαλκίτη Ζωή, Χειλουδάκη Νεφέλη, Αρνοπούλου Χριστίνα, Κορνελάκη Σοφία, Μωραΐτη Κυριακή, Παπαδάκη Γεωργία και Τεριζάκη Αλέξανδρο.

Οι παραπάνω μαθητές/τριες ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά των πλαστικών μπουκαλιών από την αίθουσα σε ειδικό χώρο. Υπεύθυνος για την οργάνωση της περιβαλλοντικής δράσης και τον συντονισμό των μαθητών ήταν ο καθηγητής Μελιδωνέας Γεώργιος, Χημικός MSc.
Ευελπιστούμε ότι στο επόμενο σχολικό έτος, η περιβαλλοντική δράση θα βρει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού κο Κωνσταντίνο Βαρδαβά για την υποστήριξη στην περιβαλλοντική δράση του σχολείου.

ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ !
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !