Αποτελέσματα φοίτησης – Έναρξη εξετάσεων Ιουνίου 2022

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τους γονείς τους ότι:

  • Έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, τα αποτελέσματα φοίτησης βάσεις των απουσιών δηλαδή ποιοι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις και ποιοι πρέπει να επαναλάβουν την τάξη, λόγω απουσιών.
  • Η ύλη των μαθημάτων που εξετάζονται τον Ιούνιο είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
  • Το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει δοθεί στους μαθητές μαθητές και είναι αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
  • Οι έλεγχοι προόδου των μαθητών στάλθηκαν στις 31 Μαΐου στα email των γονέων.

Όσων αφορά τις εξετάσεις ελέγξτε με προσοχή το πρόγραμμα, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα σε ημερομηνίες και μαθήματα.

  1. Το πρόγραμμα που ισχύει είναι αυτό που δόθηκε φωτοτυπημένο στους μαθητές, ΟΧΙ ότι κυκλοφορούν οι μαθητές διαδικτυακά.
  2. Οι μαθητές έρχονται 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης. Δηλαδή για εξέταση στην πρώτη βάρδια οι μαθητές προσέρχονται στις 8:15. Ανάλογα ισχύει και για τις άλλες βάρδιες.
  3. Φέρουν μαζί τους μόνο ΜΠΛΕ ΣΤΥΛΟ, ΝΕΡΟ και υποχρεωτικά ΜΑΣΚΑ.
  4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα κινητά τηλέφωνα και τα smartwatch. Σε περίπτωση που τα φέρουν και χτυπήσουν ασχέτως κλήσης/ξυπνητηριού κα. τότε θα μηδενιστεί το γραπτό. Εάν παρόλα αυτά φέρουν κινητό/smartwatch κα. θα πρέπει να το αφήσουν εκτός αίθουσας και δεν έχουμε καμιά ευθύνη σε περίπτωση που χαθεί η κλαπεί.