Εργασίες αισθητικής αναβάθμισης της αυλής

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου 2021 ξεκινήσαμε να βάφουμε τα κάγκελα της αυλής. Η δράση γίνεται στα πλαίσια του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων “Αισθητική αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου” που υλοποιούμε στο σχολείο μας τη φετινή σχολική χρονιά.

Η Δράση είναι μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Φωτεινής Πλουμάκη, Στέλλας Αραβιάκη και Αντώνη Τσατσάκη, άλλα άμεσα συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους κι άλλοι καθηγητές, τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, μαθητές της ομάδας Erasmus+ και επιπλέον μαθητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Επειδή παρατηρούμε ότι αργεί η έναρξη των διαδικασιών του προγράμματος ΕΣΠΑ “Αντώνης Τρίτσης”, αποφασίσαμε να λάβουμε δράση. Ευελπιστούμε στην άμεση έναρξη των εργασιών αναβάθμισης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου από το παραπάνω πρόγραμμα.
Ωστόσο θα προχωρούν οι δικές μας δράσεις εντός και εκτός του σχολικού κτιρίου τα επόμενα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου με την εθελοντική εργασία μαθητών, καθηγητών και γονέων.