Τριήμερη Εκπαιδευτική εκδρομή Γ΄ τάξης σε Χανιά & Ρέθυμνο

Από τις 26 έως και 28/4/2023 πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή μαθητών από τη Γ΄’ Γυμνασίου στα Χανιά και το Ρέθυμνο, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Αραβιάκη Στέλλα, Μαζαράκης Κωνσταντίνο, Πλουμάκη Φωτεινή και Χαλκιαδάκη Γιώργο.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη το συμμαχικό νεκροταφείο στο Ακρωτήρι Χανίων, τη Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, όπου είχαμε ζεστή υποδοχή από τους μοναχούς,  τους τάφους των Βενιζέλων με την υπέροχη θέα στην πόλη των Χανίων, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, και το  Μουσείο Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου όπου οι μαθητές ενθουσιάστηκαν αφού σήκωσαν το Ευρωπαϊκό κύπελο που κατέκτησε η εθνική μας ομάδα το 2004.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στο παλιό λιμάνι των Χανίων και να περιηγηθούν στα σοκάκια της παλιάς πόλης. Στο δρόμο της επιστροφής περάσαμε από το  υπέροχο χωριό Βρύσες με τα τρεχούμενα νερά και από το Ρέθυμνο όπου οι μαθητές είχαν αρκετή ώρα να κυκλοφορήσουν στην παλιά πόλη και το γραφικό λιμάνι.

Οι μαθητές μας είχαν υπέροχη συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και το κλίμα ήταν πολύ θετικό με άψογη συνεργασία μαθητών-καθηγητών και επιστρέψαμε στο Ηράκλειο με ξεχωριστές αναμνήσεις.