Υποστηρίξτε το σχολείο μας στο διαγωνισμό Followgreen.gr

Αγαπημένοι υποστηρικτές του Σχολείου μας!!!!

Βοηθήστε το σχολείο μας να βγει 1ο !!!

Συμμετέχουμε σε ένα πρόγραμμα – διαγωνισμό ανακύκλωσης που διοργανώνεται από το Δήμο Ηρακλείου: Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης  με σκοπό την ενεργή συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Σε κάθε σχολείο διανεμήθηκαν μικροί κάδοι ανακύκλωσης, στους οποίους θα πραγματοποιείται αποκλειστική συλλογή υλικών, όπως χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και μπαταρίες.

  • Η συλλογή θα γίνεται από αδειοδοτημένους συνεργαζόμενους φορείς κατόπιν ειδοποίησης από πλευράς του σχολείου.
  • Οι επιδόσεις κάθε σχολείου στην ανακύκλωση θα καταγράφονται στην ειδική ενότητα της πλατφόρμας με τίτλο ‘ΣΧΟΛΕΙΑ’ και σύνδεσμο www.followgreen.gr/heraklion/contest, ενώ τα μέλη της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τα σχολεία με τη δωρεά πόντων που έχουν συλλέξει.
  • Κάθε σχολείο θα επιβραβευτεί για τη συμμετοχή του, ενώ στα πρώτα θα δοθούν χρηστικά δώρα.

Θα θέλαμε από εσάς να αφιερώσετε λίγο χρόνο, να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.followgreen.gr με τις οδηγίες που ακολουθούν.

Στην ιστοσελίδα www.followgreen.gr , όπως φαίνεται και παρακάτω επιλέγετε το δήμο Ηρακλείου και στη συνέχεια κάντε την εγγραφή.

Προσοχή στον κωδικό που θα βάλετε, να τον σημειώσετε γιατί κάθε μήνα χρειάζεται να μπαίνετε να δωρίζετε πόντους στο σχολείο μας.

Μόλις κάνετε την εγγραφή θα λάβετε στο mail, που έχετε δηλώσει, επιβεβαίωση, και στη συνέχεια θα κάνετε είσοδο και θα μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα.

Πως κερδίζουμε πόντους: Στην καρτέλα “ΚΕΡΔΙΣΕ” υπάρχουν μικρά βίντεο, κουίζ, άρθρα και ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ανακύκλωση. Καθώς βλέπετε ή διαβάζετε κάτι από αυτά κερδίζετε πόντους.

          Αφού ανοίξετε κάτι που σας ενδιαφέρει στο τέλος δεν ξεχνάμε να πατήσουμε το κουμπί της επιβράβευσης:

ΚΕΡΔΙΣΕΣ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!

Έπειτα επιλέγουμε την καρτέλα “ΣΧΟΛΕΙΑ

Πατάμε την επιλογή “ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και βρίσκουμε το σχολείο μας.

Και πατάμε “ΔΩΡΕΑ ΠΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: μπορούμε να δωρίσουμε μόνο 100 πόντους κάθε μήνα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ρωτήστε μας:
Χρονιάρη Κατερίνα – Αγιομυργιαννάκη Θάνια – Λεμονιά Έφη