Διάκριση μαθητριών μας σε Πανελλήνιο Αντκαπνιστικό διαγωνισμό

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου μας συγχαίρουν τις μαθήτριες μας Βελιγραντή Χριστίνα και Χαλκίτη Ζωή της Β΄ τάξης, οι οποίες συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Γραφής και Αφίσας της FairLife L.C.C. με θέμα “Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα”.

Οι μαθήτριες συμμετείχαν με Διατύπωση σύντομου μηνύματος (slogan) και Συγγραφή σύντομου διηγήματος Flash Fiction. Όπως αναφέρεται στην επιστολή “Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού μετά από την πρώτη αξιολόγηση των έργων συμπεριέλαβε τη συμμετοχή του σχολείου σας στη βραχεία λίστα των καλύτερων έργων από την οποία θα γίνει η τελική επιλογή”. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 25 Μαΐου 2022 από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/

Τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιούμε πρόγραμμα με υπεύθυνη την καθηγήτρια κα Γεωργία Φουντά για την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σχετικά με τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία και στην καθημερινότητα ενός καπνιστή. Όλοι οι μαθητές του προγράμματος συμμετείχαν με παραγωγή έργου και επέλεξαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με τα δύο έργα των παραπάνω μαθητριών.