Αρχείο κατηγορίας Σύλλογος γονέων

Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων, Δευτέρα 20 Σεπτ. στις 6:00μμ

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας ότι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Γυμνασίων, την ισχύουσα νομοθεσία (φοίτηση-απουσίες, μαθήματα, βαθμολογίες κα.), τον τρόπο λειτουργίας των Τμημάτων Ένταξης, τις δράσεις & τα προγράμματα (Erasmus+, Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κα.) που λειτουργούν στο σχολείο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο γυμναστήριο του σχολείου μας και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως με χρήση της αίθουσας WEBEX του διευθυντή. Σας εφιστούμε όμως την προσοχή, ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των επισκεπτών στο Webex έως 100 άτομα.

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους Δικαιούχους της «Ψηφιακής Μέριμνας»

Από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, ξεκινούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχορήγησης οι δικαιούχοι του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα». Δίδεται επιδότηση 200€ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού με τον οποίο θα διευκολυνθεί η συμμετοχή των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσετε την αίτησή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr ή απευθείας την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δικαιούχων στη διεύθυνση https://beneficiary.digital-access.gov.gr/. Οι αιτούντες εισέρχονται στην πλατφόρμα του προγράμματος χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxisnet και συμπληρώνουν τα στοιχεία που τους ζητούνται. Ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή αναγράφεται στον έλεγχο Α’ τετραμήνου που έλαβαν οι γονείς στα emails τους.

Ημέρα ενημέρωσης γονέων – Τρίτη 9/3/2021

Ενημερώνουμε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας ότι έχει οριστεί η Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και ώρες από 8:30 έως 13:30, ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών μας σχετικά με την μαθησιακή πρόοδο των παιδιών τους και γενικότερα θέματα συμπεριφοράς αυτών.
Οι γονείς θα συνδεθούν στην πλατφόρμα Webex, μέσω των παρακάτω συνδέσμων-links των αιθουσών των καθηγητών:
https://drive.google.com/file/d/1TDyaP4EbXQKM5wkh7UmnMcxJhPsttJ70/view

Γενική συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας καλεί στη Γενική συνέλευση του η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικτυακή αίθουσα της συνάντησης, διαβάστε http://12gym-irakl.ira.sch.gr/goneis/

Ημέρες Διαδικτυακής ενημέρωσης γονέων – Δεκέμβριος 2020

 1. Καταρχάς ο Διευθυντής θα ενημερώσει τους γονείς/κηδεμόνες στη διαδικτυακή Webex αίθουσα του.
  • την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και ώρες 8:30-9:30,
  • για θέματα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τις περαιτέρω διαδικασίες του Α τετραμήνου.
 2. Για την ενημέρωση από τους καθηγητές, όσων αφορά θέματα μαθησιακών επιδόσεων και συμπεριφοράς (δια ζώσης & εξ αποστάσεως) των παιδιών τους έχουν οριστεί οι παρακάτω ημερομηνίες:
  • Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ώρες 9:30-12:30
  • Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ώρες 9:30-12:30
 3. Διαδικασία:
  • Συνδεθείτε στις διαδικτυακές Webex αίθουσες των καθηγητών με το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/μαθήτριας και το τμήμα του/της, όπως καθημερινά συνδέονται τα παιδιά σας.
  • Αναμένετε στο Lobby room μέχρι να σας δεχθεί ο/η καθηγητής/καθηγήτρια.
  • Ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω του διαδικτυακού τρόπου επικοινωνίας και για την εξυπηρέτηση όλων παρακαλούμε να μην υπερβαίνουμε τα 5 λεπτά σε κάθε γονέα ανά καθηγητή.

Τρίτη 3/11, ώρα 18:30 συνάντηση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας καλεί τους γονείς των μαθητών μας την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην 1η επίσημη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου λαμβάνοντας υπόψη και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας από τον ιό COVID19.

Ενημέρωση γονέων για τη φοίτηση στο γυμνάσιο

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον ιό COVID19 για την αποφυγή συγχρωτισμού απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χώρο του σχολείου με δια ζώσης συμμετοχή.
Γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών μας με χρήση της πλατφόρμας Webex τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, για τη φοίτηση στο γυμνάσιο (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση) και τον Σχολικό κανονισμό βάσει των αλλαγών του νόμου, ο οποίος ισχύει από τη φετινή σχολική χρονιά.
Για να συνδεθείτε στην αίθουσα-Room από κινητό τηλέφωνο / tablet / υπολογιστή επιλέξτε ΕΔΩ.

Επίσης σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την παρουσίαση από την ενημέρωση:
https://drive.google.com/file/d/1ySpVaFiO-zknH1dPPgvO1u1CkscLXtrq/view?usp=sharing

17 Ιανουαρίου 2020: Δράσεις ενημέρωσης & εθελοντισμού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας προσκαλεί στις παρακάτω δράσεις ενημέρωσης και εθελοντισμού (δείτε στο 38:22):

(1) στην Ομιλία με θέμα: «Τα παιδιά μας στο Διαδίκτυο!». Είμαστε η πρώτη γενιά γονέων που  μεγαλώνουμε παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή. Έχουμε όμως δώσει στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορούν να ζουν στον ψηφιακό κόσμο με ασφάλεια; Σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και του διαδικτύου καθώς και την πρόληψη και αντιμετώπιση του εθισμού που όλο και περισσότερο απειλεί τα παιδιά μας.

Τετάρτη 18 Δεκ. – Ημέρα ενημέρωσης γονέων & για το Erasmus+

Ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 1. Ώρες 10:00 – 11:00, ενημέρωση γονέων, μαθητών & καθηγητών – διάχυση των αποτελεσμάτων της 1ης κινητικότητας στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ “PREETI language”, η οποία πραγματοποιήθηκε από 24 έως 29 Νοεμβρίου στην Ιταλία
 2. Ώρες 11:00 – 14:00, ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων για τη μαθησιακή επίδοση και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.
 3. Επίσης από την Τετάρτη θα λειτουργεί στο σχολείο μας φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζάρι με δικές μας δημιουργίες. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί σε άπορες οικογένειες των μαθητών μας.