Αρχείο κατηγορίας Σύλλογος γονέων

e-Εγγραφές μαθητών Γ΄ τάξης σε ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

Ενημερώνουμε τους μαθητές της Γ΄ τάξης και τους γονείς τους ότι έχουν ξεκινήσει οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές σε ΓΕΛ/ΕΠΑΛ. Η διαδικασία υλοποιείται από τους γονείς/κηδεμόνες μέσω της πλατφόρμας
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/ και με χρήση των προσωπικών τους κωδικών Taxisnet. Η προθεσμία εκπνέει την Πέμπτη 07-07-2022 και ώρα 23:59.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει καλέστε στο τηλέφωνο του σχολείου.

Παρασκευή 4 Μαρτίου – Ημέρα ενημέρωσης γονέων

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας, ότι έχει οριστεί ως Ημέρα Ενημέρωσης Γονέων η Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και ώρες 8:30-13:00 με χρήση της πλατφόρμας WEBEX (εξ αποστάσεως).
Παρακολουθείτε τα email σας όπου στάλθηκε ο κατάλογος με τις διαδικτυακές αίθουσες των καθηγητών.

Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα να επισκεφθούν το σχολείο, για να συνομιλήσουν με τους καθηγητές, εφόσον κάνουν test και το δηλώσουν στο edupass ως «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ». Προτείνουμε το διάστημα ωρών από 10:40 έως 12:40, όπου μεσολαβούν τρία κεντρικά διαλείμματα και θα έχουν ένα τουλάχιστον διάλειμμα οι περισσότεροι καθηγητές.

Δευτέρα 6/12 – Ημέρα ενημέρωσης γονέων

Ενημερώνουμε τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών μας ότι έχει οριστεί ως Ημέρα ενημέρωσης γονέων από τους καθηγητές, για τη μαθησιακή πρόοδο και θέματα συμπεριφοράς των παιδιών τους:

 • η Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου
 • και ώρες 8:30 έως 13:00 .

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί εξ αποσπάσεως με χρήση της πλατφόρμας WEBEX. Θα σταλούν στα προσωπικά email των γονέων, οι οδηγίες και οι σύνδεσμοι με τις διαδικτυακές αίθουσες Webex των καθηγητών.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ο κάθε γονέας συνδέεται στην αίθουσα και περιμένει στο Lobby Room μέχρι να τον αποδεχθεί καθηγητής. Παρακαλούμε η κάθε συνάντηση να μην ξεπεράσει τα πέντε (5) λεπτά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συνομιλίας των γονέων με τους περισσότερους καθηγητές.

Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων, Δευτέρα 20 Σεπτ. στις 6:00μμ

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας ότι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Γυμνασίων, την ισχύουσα νομοθεσία (φοίτηση-απουσίες, μαθήματα, βαθμολογίες κα.), τον τρόπο λειτουργίας των Τμημάτων Ένταξης, τις δράσεις & τα προγράμματα (Erasmus+, Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κα.) που λειτουργούν στο σχολείο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο γυμναστήριο του σχολείου μας και για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως με χρήση της αίθουσας WEBEX του διευθυντή. Σας εφιστούμε όμως την προσοχή, ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των επισκεπτών στο Webex έως 100 άτομα.

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους Δικαιούχους της «Ψηφιακής Μέριμνας»

Από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, ξεκινούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχορήγησης οι δικαιούχοι του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα». Δίδεται επιδότηση 200€ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού με τον οποίο θα διευκολυνθεί η συμμετοχή των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσετε την αίτησή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr ή απευθείας την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δικαιούχων στη διεύθυνση https://beneficiary.digital-access.gov.gr/. Οι αιτούντες εισέρχονται στην πλατφόρμα του προγράμματος χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxisnet και συμπληρώνουν τα στοιχεία που τους ζητούνται. Ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή αναγράφεται στον έλεγχο Α’ τετραμήνου που έλαβαν οι γονείς στα emails τους.

Ημέρα ενημέρωσης γονέων – Τρίτη 9/3/2021

Ενημερώνουμε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας ότι έχει οριστεί η Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και ώρες από 8:30 έως 13:30, ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών μας σχετικά με την μαθησιακή πρόοδο των παιδιών τους και γενικότερα θέματα συμπεριφοράς αυτών.
Οι γονείς θα συνδεθούν στην πλατφόρμα Webex, μέσω των παρακάτω συνδέσμων-links των αιθουσών των καθηγητών:
https://drive.google.com/file/d/1TDyaP4EbXQKM5wkh7UmnMcxJhPsttJ70/view

Γενική συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου σας καλεί στη Γενική συνέλευση του η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικτυακή αίθουσα της συνάντησης, διαβάστε http://12gym-irakl.ira.sch.gr/goneis/

Ημέρες Διαδικτυακής ενημέρωσης γονέων – Δεκέμβριος 2020

 1. Καταρχάς ο Διευθυντής θα ενημερώσει τους γονείς/κηδεμόνες στη διαδικτυακή Webex αίθουσα του.
  • την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και ώρες 8:30-9:30,
  • για θέματα σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τις περαιτέρω διαδικασίες του Α τετραμήνου.
 2. Για την ενημέρωση από τους καθηγητές, όσων αφορά θέματα μαθησιακών επιδόσεων και συμπεριφοράς (δια ζώσης & εξ αποστάσεως) των παιδιών τους έχουν οριστεί οι παρακάτω ημερομηνίες:
  • Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ώρες 9:30-12:30
  • Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ώρες 9:30-12:30
 3. Διαδικασία:
  • Συνδεθείτε στις διαδικτυακές Webex αίθουσες των καθηγητών με το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/μαθήτριας και το τμήμα του/της, όπως καθημερινά συνδέονται τα παιδιά σας.
  • Αναμένετε στο Lobby room μέχρι να σας δεχθεί ο/η καθηγητής/καθηγήτρια.
  • Ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω του διαδικτυακού τρόπου επικοινωνίας και για την εξυπηρέτηση όλων παρακαλούμε να μην υπερβαίνουμε τα 5 λεπτά σε κάθε γονέα ανά καθηγητή.

Τρίτη 3/11, ώρα 18:30 συνάντηση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας καλεί τους γονείς των μαθητών μας την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην 1η επίσημη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου λαμβάνοντας υπόψη και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας από τον ιό COVID19.