Ενημερωση για την προσέλευση μαθητών στο σχολείο

  1. Έχουμε στείλει μαζικά SMS στους γονείς/κηδεμόνες για την ημερομηνία προσέλευσης ( Δευτέρα 18/5 ή Τρίτη 19/5 ) των παιδιών τους στο σχολείο.
  2. Το πρόγραμμα μαθημάτων έχει ως εξής:
    • Από 18 έως 22 Μαΐου
    • Από 25 έως 29 Μαΐου
    • Από 1 έως 5 Ιουνίου
    • Για 9-12/6, δόθηκε ήδη στους μαθητές.
      Επίσης από τη Δευτέρα τα τμήματα Α1, Α5, Α6, Α7, Β4 και Γ1 θα έρχονται καθημερινά, λόγω της μείωσης του αριθμού των μαθητών που παρακολουθούν δια ζώσης, μετά την αφαίρεση όσων μαθητών οι γονείς τους κατέθεσαν Υπεύθυνη Δήλωση.
  3. Έρχονται στο σχολείο μόνο οι μαθητές που έχουν μάθημα τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, με email, με FAX. Απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε άτομο που δεν εμπλέκεται με την εκπαιδευτική διαδικασία τη συγκεκριμένη ημέρα.
  4. Υπάρχει η δυνατότητα να απουσιάζουν οι μαθητές χωρίς υπολογισμό των απουσιών σε περίπτωση που ο γονέας/κηδεμόνας καταθέσει στο σχολείο Υπεύθυνη Δήλωση, όπου αναγράφεται και ο λόγος.
  5. Όσοι μαθητές δεν προσέρχονται στο σχολείο, οφείλουν να παρακολουθούν τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη, eclass).
  6. Ο κάθε μαθητής οφείλει να τηρεί τους κανόνες υγιεινής για την προστασία των ιδίων, της σχολικής κοινότητας και των οικογενειών τους,