2elves’ Bourboulithres στην Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη συμμετοχή του στην Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019 – TRADE FAIR 2019 που οργάνωσε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων-Junior Achievement Greece εισέπραξε το 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.
Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό με  τα αναψυκτικά «Twelves» (πορτοκαλάδα, λεμονάδα και «τσάι»). Μάλιστα το «τσάι» των μαθητών παράγεται μόνο από βότανα της κρητικής γης με την προσθήκη ανθρακικού κι αποτελεί καινοτόμο προϊόν. Οι μαθητές που εκπροσώπησαν την εικονική μας επιχείρηση παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες μας με μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην κριτική επιτροπή αλλά και στο μεγάλο αριθμό επισκεπτών που πέρασε από το περίπτερό μας στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Τη μαθητική επιχείρηση «Μπουρμπουλήθρες» αποτελούν 33 μαθητές  της  Γ΄ τάξης του 12ου Γυμνασίου Ηρακλείου με υπεύθυνες  τις καθηγήτριες  Ευαγγελία Καλοψικάκη (Μαθηματικά/Πληροφορική), Ευφροσύνη Ροκαδάκη (Τεχνολογία) και Μαρία Χρονάκη (Γαλλικά).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις που με διάφορους τρόπους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και μας στηρίζουν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας: Πλαστικά Κρήτης, Αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Τυπογραφείο Ιωσήφ Ουάσεφ, Χαλκιαδάκης SM, Καντίνα Κούρος και Μινωικές Γραμμές.